TeleQare smartphone accessoires, private label

Private label verkopen? 3 redenen waarom inkopers deze stap moeten maken.

Overweeg jij als inkoper weleens om private label te gaan verkopen? Niet zo’n gekke gedachte.

Vandaag de dag is het namelijk nog belangrijker voor retailers om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie. De hoge opkomst van bijvoorbeeld Ali Express en Amazon zorgen ervoor dat de consument goedkoop producten kan inkopen.

Veel retailers ervaren nu grote uitdagingen, doordat de consument direct de groothandel weet te bereiken met grote prijsdruk als gevolg.

Een mogelijk antwoord op deze uitdaging is het aanbieden van private label artikelen. Echter in de praktijk blijkt dit niet altijd makkelijk te zijn om te realiseren. Dit ervaren ook veel retailers.

Mogelijke problemen waar je tegenaan kunt lopen zijn bijvoorbeeld, het snel inspelen op nieuwe trends, de voorraad up-to-date houden en vooral ook logistiek alles op orde te hebben.

TeleQare, een Europees bedrijf met kantoor en logistiek in Azië, heeft zich net daarop toegespitst. Dit zorgt ervoor dat retailers hoogwaardige private label producten kunnen aanbieden, zonder de hieraan verbonden kopzorgen en valkuilen.

WAREHOUSE smartphones accessoires, TeleQare

Drie redenen waarom dit voor jou als retailer de juiste keuze is:

 • Aanbieden van hoogstaande kwaliteit
  Er zijn vele aanbieders in de markt waarbij het soms lastig is om de kwalitatieve spelers te herkennen, die bovendien tijdige leveringen kunnen garanderen. Het logistieke platform van TeleQare bevindt zich in Guangzhou (China) waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. We testen de producten uitvoerig zelf, alvorens we deze op de markt brengen. Verschillende grote internationale retailers kozen de voorbije jaren reeds voor een samenwerking met TeleQare . De kwaliteit ligt vaak hoger dan bij de meeste merken.
 • Marges zijn de levensaders van een retailer
  Door het consolideren van onze inkoopvolumes, kunnen wij lage inkoopkosten garanderen. Marges tot 90% zijn bij TeleQare daarom te realiseren. Dit ligt beduidend hoger dan bij de meeste merken. Verkopen van uw eigen label vermijdt directe prijsvergelijking.
 • Altijd de juiste certificaten in jouw bezit
  Als retailer wil je niet het risico lopen dat een product met jouw naam erop niet voldoet aan de wettelijke normen. De lokale autoriteiten kijken hier steeds strenger op toe.
  TeleQare draagt zorg voor alle benodigde certificaten, hierdoor loop je als retailer en als inkoper nooit risico.

 

Vraag nu jouw gratis private label demo accessoire aan.
Ben je aan de hand van bovenstaande ook overtuigd dat TeleQare jouw private label partner kan zijn? Mail ons dan vrijblijvend en vraag uw gratis demopakket aan met enkele accessoires. Zo kan je zelf de kwaliteit ervaren.

Free sample, free demo pack

 

TeleQare logo, smarphone accessoires